Ylävalikko

Tapahtumaraportit

Kalajoki Golfin lyöntipelimestarit 2017

Lähettänyt     21.08.2017   Ajankohtaista, Tapahtumaraportit | Ei kommentteja

Kalajokilaakson Golfin mestaruuskilpailut pelattiin viikonloppuna Kalajoki Golfin hienokuntoisella kentällä. Miesten avoimessa SCR-sarjassa pelattiin kolme kierrosta. 1. kierroksen jälkeen kärjessä oli vielä tiukkaa taistelua viime vuoden mestarin Joonas Elorannan ja parin vuoden takaisen hallitsijan, Niko Anttiroikon välillä. Toisella kierroksella Niko meni menojaan ja karkasi lopulta yli 20 lyönnin erolla ylivoimaiseksi voittajaksi. Antti Jutila oli toinen ja Joonas Eloranta kolmas.

Mestari Niko Anttiroiko ja kakkonen Antti Jutila

 

Naisten vastaavassa sarjassa kolme pelaajaa taisteli voitosta. Viime vuodet naisten golfia hallinnut Niina Liias joutui tänä vuonna nöyrtymään nuoremman edessä, kun Kokkolasta seuraan siirtynyt Bettina Törmänen voitti vanhan mestarin. Eroa kahden kierroksen aikana syntyi lopulta neljä lyöntiä. Sara Palola oli kolmas. Lisäksi pelattiin miesten tasoituksellinen HCP -mestaruus. Voitosta oli tiukka kisa ja lopulta kolme pelaajaa oli kahden kierroksen jälkeen vain lyönnin eroilla maalissa. Voiton vei hyvällä toisen kierroksen pelillä Mikko Tikkanen. Esko Koiste hävisi lyönnillä ja Eljas Rantala kahdella lyönnillä vallaten seuraavat palkintosijat. Samalla palkittiin seuran reikäpelimestarit, SCR-sarja Niina Liias ja HCP-sarja Seppo Mäkinen.

vas. Niina Liias, Bettina Törmänen, Sara Palola, Seppo Mäkinen, Mikko Tikkanen, Esko Koiste ja Eljas Rantala

 

Senioreiden sarjoissa miesten osalta pelattiin sarjat M50, M65 ja M75. Nuorten senioreiden voittajaksi pelasi Tapani Ylimaunu ennen Pasi Koskista ja Markku Tuuraa. M65 -sarja oli Jouni Pahkasalon heiniä. Toisesta sijasta taisteltiin tasaisesti ja lopulta Raimo Syrjälä oli kakkonen ennen Toivo Latvakoskea. Kokeneempi M75 -sarja pelattiin myös kaksi kierrosta. Voiton vei Heikki Räihälä (78v) ennen Himangan veljeksiä. Matti Himanka (80v) oli niukasti toinen ennen Pentti Himankaa (77v).

Naisten seniorisarja pelattiin yhtenä sarjana, jossa ratkottiin sekä suora-  että tasoituksellinen lyöntipeli. SCR -sarjaa hallitsi Paula Palola. Soile Lindelä oli toinen ja Tarja Reinikainen kolmas. Tasoituksellisen sarjan voitti Sinikka Pajala. Pirkko Nikkarikoski ja Soile Lindelä nappasivat muut palkintosijat.

Iloiset seniorit; ed. vas. Pasi Koskinen, Markku Tuura, Jouni Pahkasalo, Matti Himanka, Pentti Himanka, Paula Palola ja Tarja Reinikainen. Takana. vas.Tapani Ylimaunu, Raimo Syrjälä, Toivo Latvakoski, Heikki Räihälä, Soile Lindelä ja Sinikka Pajala.

 

 

OP PARI OPEN TULOKSIA

Lähettänyt     05.08.2017   Ajankohtaista, Tapahtumaraportit | Ei kommentteja

Lauantaina 5.8. pelattiin OP pari open, jossa Kalajoen, Oulaisten ja Keski-Pohjanmaan Osuuspankit huolehtivat palkintopöydästä. Kisan voittajiksi pelasivat Anne Anttiroiko-Takala ja Niko Anttiroiko 44 pisteellä. Tiukassa kisassa toiseksi tuli pari Jari Mäkelä/Kimmo Rosengren kovalla loppukirillä vain pisteen erolla voittajiin. Myös kolmanneksi sijoittuneet Elina ja Markku Tuura pelasivat 43 pistettä.

Voittajapari Anne ja Niko

Vilkas kisaviikko jatkui lauantaina Kultavieskan kisalla

Lähettänyt     31.07.2017   Tapahtumaraportit, Toimikunnat tiedottavat | Ei kommentteja

Lauantaina 29.7. pelattiin Lumoava open lyöntipelinä. Upeasta palkintopöydästä huolehti Kultavieska. Tuloksissa hurjasteltiin, kun miesten sarjassa Teemu Penttinen (KLG) löi 63 nettolyöntiä. Naisten sarjan ykkönen oli Tarja Reinikainen (KLG) nettotuloksella 72 lyöntiä.

 

css.php