Select   language:

Seuran mestarit selvillä

Viikonloppuna pelattiin seuran mestaruuksista. A-sarjassa pelattiin kolme kierrosta (pe-su). 54 pelatun reiän jälkeen ylivoimaiseksi mestariksi pelasi TuomasTörnvall tuloksella 227 lyöntiä (84-73-70). Perjantain kierrokella oli haasteita, mutta lauantain tulos 73 (E) ja varsinkin sunnuntaina pelattu kolme alle kentän 70 lyöntiä (-3) mestaruus irtosi lopulta 20 lyönnin erolla Antti Jutilaan (247). Kolmas oli tiukan kisan jälkeen Janne Joki-Erkkilä (251) samalla tuloksella Konsta Jutilan kanssa.

TUOMAKSEN 70 LYÖNTIÄ SIVUAA KENTTÄENNÄTYSTÄ!!!

Kaikia tuloksia voi katsella kilpailukalenteristamme.

Kärkikolmikko vas. Antti Jutila, TuomasTörnvall ja Janne Joki-Erkkilä

Muissa sarjoissa voittoon pelasivat M60 SCR Veli-Pekka Syväoja 166 lyöntiä (79-87) ja M HCP sarjassa Juho Kinnunen kovalla tuloksella 166 nettolyöntiä (63-63). Juho pelasi sarjan 13 slopella, joten suoan pelin tulokset 76 – 76 olisi varmasti ollut kovaa tulosta myös A-sarjaan. M60 SCR toiseksi tuli Tapani Reinikainen ja kolmanneksi Juha Lehtikangas.
HCP sarjassa toiseksi tuli Pekka Haapakoski ja kolmanneksi Pekka Nissinen.

Vas. Pekka Nissinen, Juho Kinnunen, Pekka Haapakoski, Tapani Reinikainen ja V-P Syväoja

Naisten sarjat kärsivät osanottajapulasta, kun kaikkiaan vain neljä rohkeaa naista lähti kisaan mukaan. Yhdistetyllä sarjalla pelattiin kaksi päivää ja voittajaksi pelasi Tuija Kristiansson tuloksella 176 lyöntiä (87-89). Toiseksi sijoittui Marja Ranta ja kolmanneksi Tarja Manninen. Rohkeista ladyistä neljäs lenkki oli Leila Simonen.

Vas. Leila Simonen, Marja Ranta, Tuija Kristiansson ja Tarja Manninen

Viikolla pelattiin myös vanhempien senioreiden mestaruuskisat. Voittajiksi selvisivät M70 Raimo Syrjälä, M80 Heikki Räihälä, N70 Pirkko Änkilä ja N80 Raili Krook. Alla kuvassa sarjojen palkitut.

Vas. Heikki Räihälä, Raili Krook, Jouni Pahkasalo, Raimo Syrjälä, Pentti Turpeinen, Soile Lindelä, Pirkko Änkilä ja Helena Lappalainen.