Ylävalikko

Rantakallan Avo-Aviopari -weekend huipentui loistosuorituksiin!

Syyskuun ensimmäistä viikonloppua vietettiin Kalajoki Golfilla totutuin menoin, kun yhteensä 68 pariskuntaa kerääntyi golf kentällä kilpailemaan Avo-Aviopari –weekendin merkeissä. Huippusuosittu kilpailu täyttyi tänäkin vuonna jo ennen juhannusta ja varasijalista oli jossain vaiheessa yli 20 parin mittainen! Elokuun lopulla alkaneet huippu säät jatkuivat myös viikonlopun ajan sillä kilpailu vietiin läpi ilman sadepisaran pisaraa, auringon lämmittäessä hymyssä suin kulkevia pelaajia.

Lauantain kilpailupäivä starttasi juhlallisesti kuohuviinin nostamisella hienolle kilpailuviikonlopulle, Hotelli Rantakallan Hotellinjohtaja Paula Palola toivotti samalla kaikille tasapuolisesti paljon onnea kilpailuun. Yhteislähtönä kello 12 alkanut kilpailu startattiin lauantaina scramble muotoisena ja mukana olivat totutut erikoiskilpailutkin. Rantakallan omalla väylällä numero kolme tavoiteltiin tosissaan jokaisen golffarin unelmaan, HIO-lyöntiä. Ainakaan allekirjoittaneen mieleen ei tule kertaa jolloin sekä naisten että miesten lähimmäslippua lyönnit voitetaan tuloksilla, jotka ovat keskikoululaisen viivoittimen mitan päässä kolosta, no lauantaina sellainen tuli. Miesten sarjassa Jori Kangaskortet niittasi pallon 22cm päähän ja naisten sarjassa laitettiin vielä paremmaksi, kun Vaasa Golfin Siri Gröndahl jäi vain 13cm päähän. Pisimmistä draiveista miteltiin väylällä 11 jossa naisten sarjan voiton korjasi Päivi Ekholm ja miesten puolestaan Jussi Viitala.

Koko viikonloppu pelattiin läpi iloisilla ilmeillä

Lauantai-päivän tulostaso kohosi odotetusti todella korkealle, kun 36 bogeypisteellä jäätin 40 parhaan huonommalle puolelle. Kärjessä olikin todella tasaista, top 10 mahtui kokonaisuudessaan 4pisteen sisälle. Kovimmasta suorituksesta vastasivat Satu Polvilampi-Tervonen ja Aarni Tervonen joidenka 44 bogeypistettä oikeuttivat kärkitilaan lauantain jälkeen. Toisella sijalla olivat Jari ja Paula Korkeakoski ja kolmannella puolestaan Armi ja Juhani Rimpisalo.

Sunnuntai valkeni Hiekkasärkillä sumuisena joskin lämpimänä ja takasi taatusti miellyttävän peli-ilman kaikille pareille. Greensomena pelattu sunnuntain-kierros muutti kilpailun kärkitaistoa oleellisesti. Yleisesti ottaen vaikeana pelimuotona pidetty greensome koituikin monen parin kohtaloksi taisteltaessa kirkkaimmista sijoituksista ja parhaat kolme greensome –tulosta pelannutta paria nousivatkin kaikki oikeutetusti palkintopallille. Tällä kertaa kolmanneksi sijoittuivat mm. eaglen väylälle viisi tehneet kokkolalaiset Inga ja Ari Ruusila jotka pääsevät palkinnoksi nauttimaan viikonloppulomaa Hotelli Rantakallaan. Kilpailun toiseen sija matkasi tällä kertaa Oulaisiin, kun KlG:tä edustava pari Virve Hämäläinen & Mika Vuoti nappasivat itselleen pisteen enemmän kuin Ruusilat. Kilpailun palkintopöytää olivat kokoamassa myös ystävämme pohjoisesta ja toiseksi sijoittuneelle parille onkin luvassa viikonloppuloma Kittilän Hullussaporossa sisältäen 4 greenfeetä. Kilpailun ylivoimaiseen voittoon pelannut pari pelasi lauantaina 41 bogeypistettä ja sunnuntaina tahti jatkui samanlaisena. Rantakallan sviitin tuomista yleellisyyksistä pääsevät nauttimaan Kalajoki Golfin nuoripari, Mira Mäkelä ja Jani Liias jotka pelasivat sunnuntain Greensome pelimuodon tulokseen 73lyöntiä ja nappasivat voiton 4 bogeypisteen erolla, yhteistuloksella 82pistettä. ”Peli kulki kyllä tosi hyvin kokoviikonlopun ajan. Itsellä peruslyönti kulki hyvin ja Mira puttasi tosi hyvin. Viimeseen neljään väylään kolme birdiä niin ei voi olla pettynyt” totesi parinpuolesta Jani Liias.

Voittajapari Mira Mäkelä&Jani Liias pokkaamassa palkintoja Rantakallan Hotellinjohtaja Paula Palolalta.

Varsinaisen palkintojen jälkeen suoritettiin myös arvonta jossa palkintona oli matka Kittilään ja Levi Hotelliin ensi kesäksi sisältäen mm. 4kpl greenfeetä Levin kauniille kentälle. Tällä kertaa arpaonni suosi Mervi ja Jori Kangaskortetta jotka olivat silminnähden riemuissaan tästä onnen potkusta.

Syyskuu jatkuu Kalajoella normaaliin tapaan, ensi viikonloppuna perinteinen kylätappelu Nivalaa vastaan johon kapteenimme valitsevat pelaajat. Tätä seuraavana viikonloppuna pelataan puolestaan Dyyni Open sekä illan päälle vielä legendaarinen Dyynin Valopallo kilpailu par3 –radalla. Muistathan, että kenttämme on tällä hetkellä huippukunnossa ja totuttuun tapaan se vain paranee syksyyn mentäessä joten tulehan ottamaan vielä viimeiset kesän auringonsäteet talteen!

 

-Juho-

css.php