Ylävalikko

Par 73 – kenttä

golfkartta

 

18-reikäinen Par73 -kenttä sijaitsee Kalajoella Hiekkasärkkien suositulla matkailualueella.

Kenttä on Pekka Sivulan suunnittelema ja suunnittelun lähtökohtana on pidetty Hiekkasärkkien ainutlaatuisen luonnon huomioimista ja säilyttämistä. Suunnittelussa on pyritty huomioimaan ennen kaikkea klubipelaajan tarpeet.

 

 

Kenttä yhdistyy luonteeltaankin osaksi Hiekkasärkkien muuta matkailutarjontaa. Kenttäosakeyhtiön osakkeiden myynnissä pidettiin mielessä, että tilaa on jäätävä myös green fee -pelaajille, siis matkailijoille. Hiekkasärkkien alueella on tarkoitus viihtyä ja samaan pyrittiin golfkentänkin osalta.
Kierroksesta jää hyvä mieli. Reititys etenee maaston ehdoilla. Pelaajaa ei piinata ylenpalttisella vaikeudella tai pituusvaatimuksilla. Pikkutarkkuutta vaativa peli ja astetta suurempien linjojen pitkät väylät vuorottelevat tasapainoisesti. Griini-alueet on suunniteltu ja toteutettu huolella. Hiekkapohjaisen maaston ansiosta pelaaminen on nautinto myöhäissyksyn sateillakin.

 

 

Lisäksi laaja ja monipuolinen harjoitusalue tarjoaa erinomaiset puitteet lajin harjoitteluun ja kehittymiseen pelaajana.

Kalajoen golfkeskuksessa viihtyy koko perhe!

css.php