Ylävalikko

Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskysely jäsenille

Hyvät seuramme jäsenet,

”Pelaaja Ensin” -asiakaskysely on lähetetty viime viikolla noin 500 seuramme jäsenelle. Tavoitteena on kehittää toimintojamme ja  olemmekin sopineet kyselystä yhteistyöstä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Raw Milk:n kanssa. Ensimmäinen kysely oli jo 2015 syksyllä. ”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne Kalajoki Golfissa ja seurata kehitystämme. Sama kysely lähetetään myös isolle osalle vieraspelaajia.

Suuret kiitokset kaikille viime vuonna kyselyyn osallistuneille. Tälle vuodelle teimme lyöntikatoksen ja nurmirangen. Kevään kylmän sään vuoksi nurmialue ei ole kasvanut vielä niin vahvaksi että se voitaisiin ottaa käyttöön. Tavoite on saada alue käyttöön 2018 alkukesästä. Lisäksi mm. kentän opasteita parannettiin ja saunatilat remontoitiin uusiksi.

Toivomme, että mahdollisimman moni käyttää pienen hetken kyselyyn, niin saamme kattavasti tietoa voidaksemme edelleen kehittää toimintojamme entistä paremmiksi.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Vastaukset käsitellään nimettöminä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Mikäli kyselyä ei tule nyt tai toisen kyselyn osalta myöhemmin syksyllä, tarkistakaa että sähköpostiosoitteenne on oikein nexgolfissa.

Ystävällisin terveisin,

HSG Oy ja KLG ry

 

 

css.php