Ylävalikko

Oululaiset niskanpäällä seniorikisassa KlG vs. OGK

 

Oululaiset niskanpäällä kalajoella!

Kalajokilaakson Golfkentän täyttivät Tiistaina 96 senioripelaajaa Oulusta ja Kalajoelta, kun oli vuorossa kaiken kaikkiaan 10. vuosittainen KlG-OGK –senioreiden mittelö. Tiistaiksi oli aurinko kaikonnut Kalajokilaakson golfkentältä miltei tyystin ja tilalle oli tullut miltei koleahko, sumun täyttämä sää. Kelistä ei silti ollut lannistamaan iloisella mielellä kentälle lähteneitä senioreita. Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta, toinen Kalajoella, toinen Oulussa. Molemmista kilpailuista lasketaan kymmenen parhaan mies- tai naispelaajan tulokset seuroittain yhteen ja niistä koostuva pistemäärä kertoo kumpaan kaupunkiin matkaa himoittu kiertopalkinto.  

                      Tiistaina erikoiskilpailuina olivat totuttuun tapaan pisin draivi väylällä 8 ja lähimmäs lippua väylällä numero 16. Pisimmästä draivista sekä lähimmästä lippu lyönnistä vastasi miesten puolella yksi ja sama mies, KlG:n Esa Anttila. Naisten puolella palkinnot matkasivat Ouluun, kun Anneli Kiiskinen loisti väylällä 16 ja Toini Törmänen leiskautti pisimmän draivin.

                      Miesten kilpailun voitto matkasi tällä kertaa Ouluun, kun Osmo Kumpuvaara pelasi komeat 39 bogeypistettä. Myös toinen sija meni Ouluun Risto Mikkilän golfatessa 35 pistettä. Saman tuloksen pelasi myös Kalajoen Kari Perälä jonka oli kuitenkin tällä kertaa tyytyminen pronssiin suuremman slopen johdosta. Kalajoen Raija Ojalalla nappasi kolmanen sijan naisten sarjassa tuloksella 38 bogeypistettä, mutta oli kolmas niin ikään suuremman slopen johdosta.  Naisten kilpailussakin niin voitto kuin hopeasija matkasivat bussin kyydissä Ouluun, kun Toini Törmänen nappasi voiton hirmutuloksella 41 bogeypistettä, voittaen samalla myös naisten parhaan scratch -tuloksen palkinnon. Toiseksi sijoittui Kaisa Juntunen tuloksella 38 bogeypistettä. Miesten parhaasta scratch – tuloksesta vastasi Risto Mikkilä.

                      Yhteistilanteessa Oulu otti minimaalisen etumatkan syksyn toista osakilpailua silmällä pitäen, kun seurojen 10 parhaan tuloksen erotus oli vain yksi piste. Tulevana Sunnuntaina on Kalajoella vuorossa mielenkiintoinen tapahtuma, kun pelataan Naisten SGL –Trophy, golfaa naisella ammatti –kilpailu. Kilpailun tuotosta osa menee suoraan hyväntekeväisyyteen Naisten Pankin kautta, tervetuloa!

-Juho-

css.php