Ylävalikko

Kuulumisia klubilta…

Tammikuu alkaa olla ohitse ja valonmäärä kasvaa päivittäin. Päivän pituus on jo 27 reikään tarvittavat 6h 50min, ainoa ongelma on  kentän talvinen lumitilanne.

Yhtiövastikkeet ovat jo menneet laskutukseen ja seuran jäsenten uudet laskut lähtevät helmi-maaliskuun vaihteessa. Golfliitto on tehnyt muutoksia tasoituslaskentaan, Tässä golfliiton tiedote AHR ja CBA laskennasta.  Periaatteessa tämä tarkoittaa sitä että suomessa aletaan käytettämään Euroopan Golfliiton EGA:n uudistettua tasoitusjärjestelmää, jossa kilpailutulosten korjausten (CBA-korjaus) lisäksi tehdään kerran vuodessa vuositarkistus (AHR). Laskentaan on tulossa vielä pieniä muutoksia, joten tasoitus voi vielä elää hetken kunnes järjestelmät saadaan kuntoon.

 

Liiton aluepäivät 26.1.2013 Virpiniemessä

 

Seuran puheenjohtaja Eljas Rantala, toiminnanjohtaja Esa Takala, johtokunnan jäsen Reijo Linna ja minä, eli seuran sihteeri Petri Westerlund olimme Virpiniemessä golfliiton aluepäivillä lauantaina 26.1.2013. Teemana meillä oli golfin vetovoimaisuus ja aloittelijoiden sitouttaminen lajiin. Junioritoimijoille oli omaa sisältöä treenien ja työpajan merkeissä, johon allekirjoittanut osallistui, keräten tärkeää tietoa miten muissa seuroissa junioritoimintaa hoidetaan. Ohjelma alkoi junioritreeneillä, jossa käytiin läpi liiton suunnittelemat harjoitukset. Onnekseni olin edellisenä päivänä saanut riittävän iskun jääkiekossa rintalastaani, jolloin sain ”livistettyä” painiosuudesta. Hiki virtasi ja nykyisin Nivalaa edustava Jussi Mähönen joutui myöntämään tappionsa puttikilpailussa. Työpajassa kävimme läpi esimerkkejä onnistuneista junioritoimikuntien herättelykampanjoista, samalla Eljaksen, Esan ja Reijon pohtiessa lajin vetovoimaisuuden ongelmista.

 

Kilpailutoimikunta on jo kokoontunut ja seuran johtokunta kokoontuu helmikuun alkupuolella. Kilpailukalenteri julkaistaan maaliskuussa. Kaikkia halukkaita pyydetään ottamaan yhteyttä toimistoon ja liittymään johonkin seuran toimikunnista, mikäli kokee voivansa kehittää Kalajoki Golfin toimintaa. Uusia ja vanhoja aktiiveja kaivataan  seuran toimintaan.

 

Tule mukaan talkoisiin! Tulevaa kautta valmistellaan jo!

Petri Westerlund

 

css.php