Ylävalikko

Pian kausi taas alkaa!

 

kalajokigolf_digi_kalajoki_pian_alkaa
Kevät teki tuloaan jo helmikuussa. 19.2. Klubin lämpömittarissa oli jopa viime juhannuksen lämpötiloja, kun mittari näytti +6 astetta. Kevät etenee hyvää vauhtia, mutta päästäänkö jälleen aloittamaan kausi etuajassa kuten viime keväänä, jää vielä arvoitukseksi. Silloinhan kenttä avattiin suoraan kesäviheriöille 17.4. Kenttämme on talvehtinut ilman isompia vaurioita, joten ainakin sen suhteen kaikki näyttää hyvältä.
Viime kevät toikin hyvän pohjan kaudelle 2014, joka oli monelta osin ennätyksellinen. Kenttä oli hienossa kunnossa koko kauden, mistä saimme laajasti kiitosta ympäri maata. Kierrosmäärät kasvoivat reilusti yli 20 000 kierrokseen ja taloudellisesti vuosi oli hyvä.
Nettisivustoamme on hiukan muokattu, että se palvelisi vielä paremmin sivuilla vierailijoita. Myös Facebook- ja Instagram-linkit on lisätty, joten käykäähän tykkäämässä.
Uusi golfkausi on siis jo ovella. Range avataan tällä viikolla ja kenttää valmistellaan kesän koitoksia varten. ProShoppiin on tullut uutuuksia ja vanhaa varastoa poistetaan oikein urakalla. Ravintola avataan virallisesti vappuna, mutta palvellaan toki heti kun kausi alkaa. Kilpailukalenterista löytyy kauden kisat, mistä on hyvä suunnitella jokaisen omaa kisaohjelmaansa. Perinteiset Topi-juhannuskisat, venetsialaiset ja avio-/avopariweekend ovat paikallaan. Uusiakin tapahtumia kalenterista löytyy. Seuran mestaruuskisat ratkotaan tänä vuonna pari viikkoa normaalia aikaisemmin.
Mukavaa kesän odotusta Teille kaikille!
Esa Takala, tj

 

css.php