Ylävalikko

Puheenjohtajan palsta

Talven ja kevään aikana olen saanut kuunnella lukuisten lajia harrastavien odotuksia tulevasta kaudesta. Useimmille kentälle pääseminen pitkän talven jälkeen on verrattavissa joulupukin kohtaamiseen. Silmät loistavat pelkästä ajatuksesta.

Kentän avaaminen keväällä herättää joka vuosi aina ajatuksia ja intohimoja. Olemme parina aikaisempana vuonna avanneet kentän jo huhtikuussa.  Keskimäärin 2000 -luvulla kenttä on avattu kuitenkin kesäviheriöille keskimäärin äitienpäivän tuntumassa.  Ehdimme tottua parin viime vuoden aikana uuteen aikatauluun ja kun tottuu johonkin aikatauluun, siitä helposti halutaan pitää kiinni.  Odottavan aika on pitkä joten vapun seutuna monia poltteli kysymys miksi kenttä ei aukene.  Tänä vuonna talvi ja kevät ovat olleet varsin haasteellisia kentän pelikuntoon saattamiseksi.  Tammikuun paukku pakkasten aikaan oli lumeton maa joten pohjat jäätyivät syvälle. Kenttähenkilöstö on tehnyt hyvää työtä jotta pääsisimme pelaamaan huippukuntoisella kentällä tänäkin vuonna.  Tässäkin asiassa maltti on valttia.  Mutta odotus palkitaan, kun kenttä aukeaa toivottavasti jälleen Äitienpäiväviikonlopuksi.

Nyt on jälleen aika jolloin kannattaa laittaa itsensä peliin, lähteä hyvin valmistautuneena kauteen ja kokea viheriöillä kihelmöivän kilpailujännityksen tai mukavia yhteisiä pelejä kaverien kanssa.

Mukavia ja mielenkiintoisia tapahtumia on ensi kesänä taas runsaasti tarjolla, kuitenkin siten, että myös pelaamiselle jää tilaa.

Kauden kisakalenteri on viittä vaille valmis joten nyt varaamaan aikoja mielenkiintoisista kilpailuista.

Viime kesän hieno menestys valtakunnallisessa kenttärankingissa tuo varmasti uusia vieraita kentällemme tulevalla kaudella. Toivotetaan heidät kuten kaikki muutkin lämpimästi tervetulleeksi Pohjois-Suomen parhaalle kentälle.

 

Mukavaa Pelikautta

 

Eljas Rantala, puheenjohtaja

Kalajokilaakson Golf ry

 

 

css.php