Ylävalikko

Golfterveisiä Gomeralta

Parisenkymmentä seuramme pelaajaa käväisi jatkamassa golfkautta Gomeran saarella Kanarialla. Reijo Linnan järjestämä matka sujui mukavasti, kun Oulusta oli suora lento Teneriffalle ja sieltä matka jatkui laivalla kohteeseen. Kokemus oli myös bussimatka satamasta hotellille, kun bussi mutkitteli vuoristoista reittiä, missä upeita , joskin jopa pelottavia maisemia sai ihailla ikkunasta.

Hotelli oli tasokas ja palvelu hyvää. Kenttä oli varsin hienossa kunnossa ja pelaajien tulokset paranivat päivä päivältä. Matkan viimeisenä pelipäivänä saimmekin kunnon sinetin reissulle, kun Jari Mäkelä onnistui lyömään kentän 8. väylällä kerralla kuppiin eli kansainvälisesti HOLE IN ONE. Matkaakin taisi olla 170 metriä. Kierroksen jälkeen klubilla oli asianmukaiset tarjoilut, kun kuohuvia laseja kilisteltiin maailmanluokan suorituksesta.

Lähtöpäivän aamuyön tunteina saimme vielä nähdä aikamoisen ilotulituksen, kun reippaankokoinen ja -näköinen ukkosmyrsky valaisi taivasta. Kaiken kaikkiaan kokemuksen arvoinen paikka käydä tutustumassa.

-esa-

css.php