Ylävalikko

Ennakkokooste seuran mestaruuskisasta!!!

Tänä viikonloppuna Kalajoki Golfilla käydään kesän tärkein kilpailu, kun vuorossa on seuran mestaruuskilpailut. Täksi vuodeksi kilpailutoimikunnan päätöksellä sarjoihin tuli hieman muutoksia ja niiden määrää lisättiin. Käydään seuraavassa läpi sarjakohtaisesti voittajasuosikki sekä nimetään muutama haastaja ja yllätyskortti. Sarjoja koskevat arviot ovat täysin kirjoittajan oman näkemyksen tuotoksia.

Miehet Lyöntipeli HCP
Voittojasuosikki
Janne P. Hietala
Tänä vuonna huikeasti tasoitustaan laskenut ”Hassu” on sarjan yksi suurista voittajasuosikeista. Kesällä useamman yli 40 bogeypisteen kierroksenkin nakuttanut mies on löytänyt otteisiinsa mestiksissä tärkeän tasaisuuden. Pudotti tänä vuonna reikäpelin SCR sarjassa jopa sensaatiomaisella pelillä selvästi itseään pienemmällä tasoituksella pelanneen pelaajan. Mikäli vain hermokontrolli paineiden kanssa pitää, pidän Hietalaa vahvana voittajasuosikkina.
Haastajat
Tuomas Törnvall, Matti Raudaskoski, Janne Mustonen
Yllätyskortti
Jarkko Koski-Vähälä

Naiset Lyöntipeli SCR
Voittajasuosikki
Niina Liias
Sarjan ehdoton ja ylitsemuiden oleva voittajasuosikki. Vastaikään kruunattiin SM-lyöntipelin mestariksi, joten tarvitseeko edes muita perusteluita esittää? Elää, nukkuu ja syö Golfia.
Haastajat
Pirjo Kortesoja, Mira Mäkelä
Yllätyskortti
Sara Palola

Naiset Lyöntipeli HCP
Voittajasuosikki
Tuija Kristiansson
Tunnetaan erittäin tasaisesta suorittamisesta kilpailuissa läpi kesän. Takuu varmaan työskentelyä ja avauksen toimiessa omaa mahdollisuudet kovaankin tulokseen.
Haastajat
Terttu Korte, Merja Liias
Yllätyskortti
Auni Lauri

Miehet 55-v SCR
Voittajasuosikki
Esa Fors
Erittäin mielenkiintoinen sarja, jossa voittajasuosikin poimiminen oli todella haasteellista. Kuitenkin Fors osoitti olevansa loistavassa kesäkunnossa viemällä voiton ProJenni Travelsin taannoisessa kilpailussa tuloksella 86lyöntiä. Omaa omalaatuisen puttaustyyliin joka saattaa hyvinkin olla avain menestymiseen liukkailla greeneillä.
Haastajat
Jarmo Simonen, Seppo Mäkinen, Jaakko Heikkinen
Yllätyskortti(t)
Jyrki Kotaniemi ja Jari Mäkelä

Miehet 65-v SCR
Voittajasuosikki
Raimo Syrjälä
Tasaista suorittamista läpi kesän erilaisissa senioreiden kilpailussa. Omaa rauhallisen luonteen joka on valttia kilpailutilanteissa. Pelaa tasaisesti ja tarkasti.
Haastajat
Esa Eroma
Yllätyskortti
Kari Löfbacka

Miehet 75-v SCR
Voittajasuosikki
Risto Vähäkangas
Luvassa tasainen sarja, jossa ”omilleen” pelaaminen on valttia. Tasavahva suorittaja ja useissa kilpailuissa meritoitunut pelaaja. Osoitti pelin olevan kunnossa Lumoava Openissa pelaamalla omilleen, jolla ollaan viikonloppuna korkealla. Sarja pelataan punaisilta tiiltä joka tuo pitkälle lyövälle pelaajalle lisäksi hieman etua.
Haastajat
Kauko Niemistö
Yllätyskortti
Pentti Himanka

Naiset 60v/70v
Voittajasuosikki
Pirkko Änkilä
Paljon pelaavilla on aina etu, kun lähdetään pelaamaan kahdenkierroksen kilpailuja. Tuntee kentän kuin omat taskunsa ja tekeminen on ollut aina varmaa. Isoihin notkahduksiin ei silti ole liikaa varaa sillä haastajat hengittävät takuulla kovasti niskaan.
Haastajat
Kirsti Himanka
Yllätyskortti
Rauha Ojala

 

Pohdinnan tuotti J. Kauro

css.php