Ylävalikko

Elämää Kalajoki Golfilla, osa 1

Aurinko paistaa ties monettako päivää, miltei täysin kirkkaalta taivaalta ja lievä merituuli hätistelee itikoita. Golfkentällä vilisee pelaajia ympäri Suomen ja terassilla vaihdetaan tuttujen kesken menneen talven kuulumisia.  Harjoitusalueella laitetaan puttia kuntoon ja testaillaan yhdessä toisten ostamia mailoja rangella iltamyöhään. Kesä on täällä. Nyt.

Kesä 2013 pyörähti Kalajokilaakson Golfilla käyntiin tänä vuonna ennätysaikaisin. Kesägriineillä päästiin pelaamaan jo 9.5 ja kenttä on ollut alusta alkaen loistavassa kunnossa. Kilpailemaankin on ehditty jo moneen otteeseen ja on ollut mukava näin sivusta seuranneena huomata lisääntynyt pelaajamäärä sekä kiinnostus kilpailuja kohtaa. Klubillahan on tänä vuonna tapahtumaa miltei joka päivä ja uusiutunut Suomi Skoda Golf – viikkokilpailu on ollut miellyttävä uudistus. Palkintopöydissä on notkunut tuotteita Pro Shopin laajasta valikoimasta ja ravintolan puolellakin asiakkaita on riittänyt.

Vielä on huomattavissa, että kaikilla eivät ole vielä kesälomat alkaneet. Kentällä on viikonloppuja lukuun ottamatta ollut vielä hyvin tilaa, mikä onkin antanut meille -Caddiemastereille-enemmän aikaan itse asiakaspalveluun ja kuulumisten vaihtamiseen, mikä heinäkuun kiireisinä aikoina  aina välistä tuppaa jäämään vähemmälle. Näin kolmatta kesää Kalajoki Golfilla viettävänä on ollut hauskaa huomata kuinka monet pelaajat ovat tulleet jo hyvinkin tutuiksi. Nimet ja kasvot ovat jo melko hyvin jääneet vuosien varrella päähän ja kaikille meille ”vanhoille” cadeille on kehkeytynyt hyvinkin erilaisia asiakas-/kaveruus/ystävyys – suhteita teihin asiakkaisiin. Vai mitä ovat mieltä esimerkiksi Kalajoen Aurinkokuningas tai Pääluottamusmies? Haluan vielä mainita kuinka paljon helpompaa, mukavampaa ja viihtyisämpää työmme onkaan, kun on asiakkaina tuollaisia jäseniä – vieraspelaajia unohtamatta! Uusia jäseniä on liittynyt joukkoomme hyvin ja nuorisokin on alkanut löytää tämän hienon lajin.

Tänä kesänä saimme lisäyksenä tiimiimme Marian joka on oppinut asiat täällä klubilla hämmästyttävän nopeasti. Edeltävinä kesinä olleista meitähän on täällä Saaran ja Nikon lisäksi allekirjoittanut, sekä uusvanha Laura. Keittiölle Annan ja Timpan avuksi olemme saaneet Mikon ja kuten kaikki tietävätkin toimistojen väki on Peten ja Esan muodossa pysynyt muuttumatta. Lisäksi caddien keskuudessa on liikkunut villejä huhuja vanhojen tähtien paluusta aina välillä tuuraamaan, jäämme siis innolla odottamaan tulevaa!

Omat kierrokset ovat jääneet nyt alkukesästä liian vähiin jatkuvien työkiireiden johdosta. Muutaman kierroksen on kuitenkin ennättänyt kiertää ja kokoajan olisi kova polte päästä pelaamaan lisää. Toivotaan kuitenkin, että huippusäät jaksavat helliä meitä aivan koko kesän ajan. Haluaisinkin näin koko caddielauman puolesta toivottaa teille kaikille oikein nautinnollista ja hyvää kesää! Toivottavasti näemme teitä myös tämän blogin jälkeen klubilla!

P.S. Tarkoituksenani on kirjoitella uutta blogia noin. 2 viikon välein mikäli juttua vaan riittää. Juttuvinkkejä, aihe ideoita ja kaikkea muuta vastaan otetaan ilomielin!

 

Kesäterveisin

-Juho-

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php