Ylävalikko

Caddiemasterin mietteitä juuri Teille

Pohjoistuuli puhaltaa ja ilma on auringon jatkuvasta säteilystä huolimatta niin kylmä, että oikeen puistattaa. Totta se on, syksy on tuloillaan ja vasta alkanut kesä on mennyt täysin huomaamatta ohitse –vai onko sittenkään? Tokihan pelipäiviä on tuloillaan vielä aivan viikkojen jopa kuukausien edestä, mutta silti vääjäämättä hiipii puseroon tunne siitä, että golf kierrokset lyhythihaisella paidalla ja istuskelut lämpimällä terassilla ovat tälle vuodelle jo historiaa. Historiaa tai eivät, ei niitä tälle kesälle turhan montaa ole ylipäätäänkään siunautunut. Tokihan Kalajoki Golf on kuhissut pelaajista aivan sesongin alusta aina näihin päiviin asti ja hyvä niin, kenttämme on loistokuntoinen, harjoitus alueet priimaluokkaa sekä klubilla vallitsee (röyhistää rintaa) mukavan leppoinen mutta silti asiallinen ilmapiiri jonne jokaisen on ollut toivottavasti helppoa sekä mielekästä tulla asioimaan kanssamme.

Väkisinkin kuitenkin tuntuu siltä, että tämän kesän kierrokset ovat jääneet liian vähiin. Mieli olisi vetänyt kentälle monin verroin enemmän, varsinkin juuri niinä aurinkoisina kesäpäivinä, kun olet ollut töissä ja katsonut kuinka tiiaika toisen perään aurinkoisia ja iloisia kasvoja on tiiannut kohti tuntematonta.  Minkäs teet, töitäkin on näin opiskelijan kesäisin tehtävä enkä työpaikkani suhteen valita siitä yhtään. Mukavat työkaverit, mielenkiintoinen toimintaympäristö sekä asiakaspalvelukontaktit jotka eivät koskaan ole toistensa kopioita pitävät mielen virkeäni sekä palvelualttiuden korkealla.

Miltä sitten toimintamme tiskin takana näyttää teidän asiakkaitten silmiin on kysymys mitä usein pohdimme sekä ollessamme töissä että myös vapaa-ajalla erilaisissa illanvietoissa… Välillä meistä ainakin tuntuu, että osa varmasti pitää meitä aivan hulluina tai muuten vain kajahtaneina, kun naurulle ei meinaa tulla loppua tai jollain meinaa mennä aivan täysin hermo toisen tehdessä tälle vähän väliä jekkuja ja pikku jippoja tämän selän takana. Yleisimpiä naurunremahduksiemme aiheita ovat mm. toistemme ”hienot lyönnit” kentällä tai vaikkapa, toisille tehtävät facebook tilanpäivitykset tämän jättäessä profiilinsa auki (tästä ainakin omasta puolestani pahoittelut kaikille ulkopuolisille facebook- käyttäjille). Tosiasia on kuitenkin se, että me viihdymme keskenämme tiskin takana hyvin ja haluamme , että myös te voitte viihtyä, nauraa ja iloita klubillamme. Koitamme luoda teille sellaisen asiakaiskeskeisen ilmapiirin jossa jokaista ihmistä kohdellaan saman arvoisesti ja jokainen kokee saavansa sellaista palvelua kuin on odottanut tai mikä parempaa, jopa parempaa kuin on odottanut. Toivottavasti olemme onnistuneet siinä edes kohtuullisen hyvin.

Näiden kahden vuoden aikana, kun olen työskennellyt Kalajoki Golfilla olen saanut käsittämättömän määrän ystäviä (lue: kassakoneen molemmin puolin) sekä saanut tutustua niin laajaan kirjoon ihmisiä etten olisi koskaan voinut kuvitella. Niin ja onhan minua pahanpuoleisesti päässyt puraisemaan myös se tunnettu ”golfkärpänen”. Olen tutustunut lajiin jossa saan kesäaikana jotakuinkin rauhassa nauttia hyvistä säistä, hyvästä seurasta sekä onnistumisen ja kilpailuhenkisyyden tunteista. Meidän kaveriporukassamme kiertäessämme emme varmasti ole se kentän tai rangen rauhallisin ryhmä läpän ja pikkuisen naljailun jatkuessa tuntien ajan. Joku teistä kysyikin klubilla minulta, että mitä se tarkoittaa, kun jonkun avattua maatapitkin lähteneen pomppua avauksen kaikki huudahtelevat, että ”pupu, pupuhan se siellä”, tämä juontaa juurensa  tähän Youtube-pätkään.

Näinä aikoina, kun syksy tekee tuloaan ja talvikin siintää jo jossain horisontissa minun lisäkseni myös monen muun caddiemasterin kesätyöt alkavat olemaan lopuillaan. Päivät töissä sekä illat kentällä ovat vaihtumassa kouluun ja koripalloon sekä muihin mahdollisiin aktiviteetteihin. Äsken tehdyn nopean pitkän matematiikan laskuopin mukaan itselläni on jäljellä vielä seitsemän työvuoroa, Tiina on jo lähtenyt opinahjoonsa Savon perukoille, Lotalla ja Saaralla alkaa koulu samoihin aikoihin kuin minulla ja Nikolla vielä viikkoa aikaisemmin, on ehkä aika sanoa eräänlainen kiitos kaikkien caddiemastereitten puolesta Teille. On ollut ilo palvella teitä sekä saada tutustua teihin ihmisinä. Ensi kesänä osa caddiemastereista saattaa vaihtua uusiin ja sukeltaa toisiin haasteisiin, mutta uskon kuitenkin vakaasti, että tulette vielä kaikki näkemään meitä joko vain pyörimässä klubilla tai pelaamassa teidän kanssanne kentällä ja osaa sitten töissä klubilla. Ei muuta kuin omasta ja koko caddiemaster tiimin puolesta kiitoksia kuluneesta kesästä (ja vuosista) sekä oikeen hyvää syksyn alkua ja mahdottoman paljon hyviä lyöntiä syyskierroksille. Nähdään klubilla!

T: Juho, caddiemaster, innokas golffari sekä koripalloileva opiskelija

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php