Ylävalikko

Blogi

Niinan terveiset kauden kisoista

Lähettänyt     28.07.2017   Blogi | Ei kommentteja

Kausi alkaa nyt olemaan puolivälissä Suomen kisojen suhteen, mutta viime vuoden tapaan kisakausi loppuu vasta joulua ennen pelattaviin LET:n karsintoihin Marokossa. Kuluneen kauden aikana on tapahtunut paljon uusia asioita. Uusi valmentaja, uudet treeniohjelmat, uusi swingi ja suurimpana muutoksena siirtyminen ammattilaiseksi.

Alku kauden aikana on pelattu niin Finnish Tourin kisoja, Viron amatöörien avoimet kisat Pärnussa, ammattilaisten LETAS kisa Vihdissä, ja viimeisimpänä lyöntipelien Suomen Mestaruus kisat Talissa, joista kaksi viimeisintä uuden ammattilais statuksen alla.

Kisa menestys on ollut hyvin vaihtelevaa. Finnish Tourilla on pelattu nyt kolme kisaa. Ensimmäinen kisa pelattiin Nordcenterin Fream- kentällä jossa sijoitus oli T11 (82, 73, 82, +21). Toinen kisa oli Alastarossa, joka olikin uusi kenttä kiertueella, ja sijoitus siellä jälleen 11. (79, 77, 80, +20). Kolman FT:n kisa pelattiin ”takapihalla” eli Paltamossa. Peli kulki jo paljon paremmin ja sijoitus oli 4. tuloksella +5 (71, 75, 75).

Viron amatöörien avoimet mestaruuskisat oli mukava lisä kesäkuulle kisakalenteriin ja samalla viimeinen kisa amatööri satuksella. Kisa pelattiin todella tuulisessa kelissä Pärnu Bay Golf Links kentällä joka on yksi hienoimmista kentistä mitä koskaan olen pelannut. Sijoituin kisassa 3. yhteistuloksella +14 (73, 80, 77). Hyvillä fiiliksillä siis kohti ammattilaisuutta.

Vihdissä pelattu LETAS:n kisa taas meni hieman penkin alle, eikä peli ollut parasta mahdollista. Kahden kierroksen tulos +15 jäi hyvin kauas cut-rajasta ja näin ollen karsiuduin viimeiseltä kierrokselta.

Viimeisimpänä viikon takainen lyöntipelien Suomen mestaruus kisat jossa sijoitukseni oli 14. (77, 75, 78, 75, +21). Peli oli aika haastavaa ja putteri oli jäässä kierroksilla. Hyvää taistelua kuitenkin ja tasaista peliä, jota on hyvä ammentaa pienen tauon aikana eteenpäin seuraavan kisan ollessa vasta syyskuun alussa, mestiksiä kuitenkaan unohtamatta.

Loppukauden suunitelmissa on siis vielä kaksi Finnish Tourin kisaa ja muutama yksittäinen kisakierros. Loppu syksyllä suunta on taas kohti Espanjaa, josta matka jatkuu Marokon karsintoihin marras-joukuussa.

Kiitos kaikille sponsoreille ja tsemppareille tähän astisesta tuesta, se merkitsee paljon!

Kotek Factory Service Oy

Kalajoen OP

Laaksojen Kiinteistökeskus OPKK

Finntensid Oy

Kalajooen Lattia ja Sisustus Oy

Topi-Keittiöt Oy

Kalajokilaakson Golf ry

Puusepänliike Liias Oy

Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy

TOPI-KEITTIÖT JUHANNUSKISAN TULOKSIA

Lähettänyt     26.06.2017   Blogi, Tapahtumaraportit | Ei kommentteja

Topi-Keittiön isännöimässä jo 17. juhannuskisassa tehtiin kovia tuloksia. Miesten lyöntipelisarjassa kovin kisa käytiin Esa Forsin (KLG) ja Ari Lehtikankaan (KLG) kesken. Fors vei pidemmän korren nettotuloksella 67 lyöntiä. Lehtikangas jäi kakkoseksi 69 lyönnillä. Kolmas oli Kimmo Rosengren (KLG) 71 lyönnillä.

Miesten pistebogey-sarjassa Mikko Tikkanen (KLG) haastoi Tapio Ojalan (KLG). Tasaisessa kisassa herrat päätyivät molemmat 37 pisteeseen, joista Tikkanen vei voiton pienemmällä slopella. Kolmas oli Antti Mäkelä Härmästä.

Naisten lyöntipelissä Sirpa Mäkinen (KLG) nettotulos 72 voitti lyönnin erolla Tuula Vanha-Ahon (PGK) ja kahdella Helena Lappalaisen (KLG).

Naisten pistebogey-sarjassa Helena Telaranta (SGC) oli ylivoimainen peräti 40 pisteellä. Aini Ojala (KLG) 35 pistettä oli toinen ennen samaan pistemäärään päätynyttä Elina Tuuraa (KLG).

Erikoiskilpailuista naisten pisin avaus oli Ira Leppäsellä (KLG) ja naisten lähimmäs lippua lyöntipelivoiton vieneellä Sirpa Mäkisellä tuloksella 1,65 m.

Miesten erikoiskilpailut menivät molemmat Jarno Palolalle (KLG). Lähimmäs lippua -tulos oli 85 cm.

Topi-Keittiön omalla 2. väylällä palkittiin tehdyistä birdie-tuloksista kaikki. Kuitenkin vain yksi birdie tehtiin Matias Forsin (KLG) toimesta.

Kisa oli lähes täynnä eli 142 pelaajaa ja siirtyminen yksipäiväiseksi tapahtumaksi sai runsaasti kiitosta.

Kiitokset kaikille osallistujille.

Kolmas holari kesäkuulle!

Lähettänyt     19.06.2017   Blogi | Ei kommentteja

Maanantaina 19.6. syntyi jo kauden kolmas hole in one, kun vastikään 80 vuotta täyttänyt Arvo Visti Golf Talmasta kävi vierailulla ja löi Maitokolmion 16. reiällä pallon suoraan kuppiin. Kylläpä näitä nyt tulee, kun viime vuonna saatiin kaksi koko kaudella ja jo nyt on tälle vuodelle kolme holaria.

 

Kauden toinen HOLARI!

Lähettänyt     17.06.2017   Blogi | Ei kommentteja

Junnikkalan Sahan isännöimä Junnikkala open pelattiin perjantaina 16.6. hienoissa olosuhteissa, joka näkyi myös tulostasossa. Yleisen sarjan voittanut junioripelaaja Konsta Jutila pelasi peräti 45 pistettä. Kisan kovi suoritus tapahtui heti kisan alussa, kun Pekka Similä (KlG) onnistui Kalajoen Keskusvaraamon 3. väylällä lyömään pallon yhdellä lyönnillä reikään.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onnittelut Pekalle hienosta suorituksesta!

4 seuran ottelu Kalajoki Golfin ylivoimaa

Lähettänyt     10.06.2017   Blogi | Ei kommentteja

Perinteinen neljän seuran ottelu RTG-NSG-StLGC-KLG pelattiin mukavissa olosuhteissa lauantaina Kalajoki Golfissa. Kisassa oli kaksi sarjaa,  pistebogeyta tasoituksilla ja ilman tasoituksia. Molemmissa sarjoissa oli kahdeksan pelaajaa kaikista joukkueista. Molemmista sarjoista lasketaan viisi parasta joukkuepisteisiin. Kalajokilaakson Golfin jo ennakkoon kovatasoinen joukkue voitti kisan yli 60 pisteen erolla ennen NSG:n joukkuetta. RTG ja StLGC taistelivat kolmannesta sijasta. KLG.n ylivoimaa kuvastaa molempien sarjojen tuloslistat, kun kuuden parhaan henkilökohtaisen tuloksen listalla oli viisi KLG:n pelaajaa. SCR PB -sarjan voitti Bettina Törmänen ennen Jarno Palolaa ja Jussi Mähöstä. HCP -sarjan paras oli Soile Lindelä. Jarkko Koski-Vähälä oli kakkonen ja Jouni Anttila kolmas. Kaikki palkinnoille yltäneet siis KLG:n edustajia. Kapteeni Jarmo Simonen nosti palkintojenjaon päätteeksi kiertopalkinnon, joka pysyy edelleen Kalajoen golfklubilla.

 

css.php