Ylävalikko

Blogi

Kolmas holari kesäkuulle!

Lähettänyt     19.06.2017   Blogi | Ei kommentteja

Maanantaina 19.6. syntyi jo kauden kolmas hole in one, kun vastikään 80 vuotta täyttänyt Arvo Visti Golf Talmasta kävi vierailulla ja löi Maitokolmion 16. reiällä pallon suoraan kuppiin. Kylläpä näitä nyt tulee, kun viime vuonna saatiin kaksi koko kaudella ja jo nyt on tälle vuodelle kolme holaria.

 

Kauden toinen HOLARI!

Lähettänyt     17.06.2017   Blogi | Ei kommentteja

Junnikkalan Sahan isännöimä Junnikkala open pelattiin perjantaina 16.6. hienoissa olosuhteissa, joka näkyi myös tulostasossa. Yleisen sarjan voittanut junioripelaaja Konsta Jutila pelasi peräti 45 pistettä. Kisan kovi suoritus tapahtui heti kisan alussa, kun Pekka Similä (KlG) onnistui Kalajoen Keskusvaraamon 3. väylällä lyömään pallon yhdellä lyönnillä reikään.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onnittelut Pekalle hienosta suorituksesta!

4 seuran ottelu Kalajoki Golfin ylivoimaa

Lähettänyt     10.06.2017   Blogi | Ei kommentteja

Perinteinen neljän seuran ottelu RTG-NSG-StLGC-KLG pelattiin mukavissa olosuhteissa lauantaina Kalajoki Golfissa. Kisassa oli kaksi sarjaa,  pistebogeyta tasoituksilla ja ilman tasoituksia. Molemmissa sarjoissa oli kahdeksan pelaajaa kaikista joukkueista. Molemmista sarjoista lasketaan viisi parasta joukkuepisteisiin. Kalajokilaakson Golfin jo ennakkoon kovatasoinen joukkue voitti kisan yli 60 pisteen erolla ennen NSG:n joukkuetta. RTG ja StLGC taistelivat kolmannesta sijasta. KLG.n ylivoimaa kuvastaa molempien sarjojen tuloslistat, kun kuuden parhaan henkilökohtaisen tuloksen listalla oli viisi KLG:n pelaajaa. SCR PB -sarjan voitti Bettina Törmänen ennen Jarno Palolaa ja Jussi Mähöstä. HCP -sarjan paras oli Soile Lindelä. Jarkko Koski-Vähälä oli kakkonen ja Jouni Anttila kolmas. Kaikki palkinnoille yltäneet siis KLG:n edustajia. Kapteeni Jarmo Simonen nosti palkintojenjaon päätteeksi kiertopalkinnon, joka pysyy edelleen Kalajoen golfklubilla.

 

KAUDEN EKA HOLARI!!!

Lähettänyt     08.06.2017   Blogi | Ei kommentteja

Kalajoki Golfin 2017 ensimmäinen Hole In One syntyi torstaina 8.6. väylällä 16. kun Jaakko Luokkala (NSG) onnistui lyönnissään loistavasti ja pallo osui aivan reiän reunaan ja lähes ”sukkana sisään”.

Onnittelut hienosta suorituksesta!!! 🙂

 

Bettiina Törmänen toinen FJT:n osakilpailussa!

Lähettänyt     29.05.2017   Blogi, Tapahtumaraportit | Ei kommentteja

Kalajokilaakson Golf ry:n pelaaja Bettiina Törmänen sijoittui 2. Gumböle Golfissa 27.-28.5. pelatussa Finnish Junior Tourin osakilpailussa.

Bettiina pelasi yhteistuloksen 147 lyöntiä, lauantaina 73 (+3) ja sunnuntaina 74 (+4). Voittajaksi pelasi Golf Talman Nicola Fall tuloksella 144 lyöntiä. Kolmas oli Sarfvik Golfklubin Erika Danielsson 149 lyöntiä.

Onnea Bettiina ja muut palkitut

Tulokset

css.php